קולים את הפקאנים וגרעיני החמניות במחבת יבשה כ- 3 דקות. מוסיפים את השומשום וקולים עוד כ- 2 דקות, מצננים.
מנפים את קמח השיפון, הקמח המלא והקמח הלבן לקערת המיקסר. מוסיפים שמרים ומערבבים. מוסיפים פקאנים, גרעינים קלויים ואת החיטה הנבוטה. יוצרים גומה בקמח ויוצקים את השאור, דבש ומים בהדרגה.
לשים במיקסר עם וו לישה, כעבור דקה מוסיפים את המלח, לשים עד שהבצק רך וגמיש (עד 10 דקות)
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים למנוחה ותפיחה.
מוציאים את האוויר מהבצק ומכדררים. מעצבים ל- 2 כיכרות מאורכות או כיכר אחת גדולה. מכסים במגבת לתפיחה שנייה
מחממים תנור לחום 220 מעלות, מניחים תבנית עם כוס מים ליצירת אדים
אופים בחום גבוה 15 דקות, מנמיכים ל- 200 מעלות ואופים עוד כ- 30 דקות
או עד שהכיכרות השחימו והקרום התקשה
מניחים את הכיכרות על רשת צינון, מכסים במגבת