סדנת בישול - מאכלי עדות

לכל אחד יש זיכרון ילדות מהריחות והתבשילים מהמטבח של אמא
אצלי, הזכרון החזק ביותר מהמטבח זה הקובות האדומות הבוהקות מצבע הסלק שנקראות קובה שוואנדר והטעם החמוץ מתוק שלהם עם הנימוחות של הסולת שעוטפת את
הבשר המטובל והריחני
החשש לנסות להכין את המאכלים האהובים הוא ידוע: אין זמן, זה מסובך, אין סכוי שאני יצליח ועוד הרבה תירוצים.
אני ניסיתי אחרי הרבה מעצורים כאלו והנה התוצאה בתמונה. 
הילדים והבעל התמוגגו: "זה בדיוק כמו של סבתא"

קובה שוואנדר

בסדנה תבשילי עדות, נכין מאכלים אותנטיים מהמטבח של פעם כמו קובות, מג'דרה, קיצ'רי, ממולאים, סמבוסק, וקינוחים מתוקים כמו באבא תמר, עוגיות מתובלות באניס
וניסע במנהרת הזמן לניחוחות ולטעמים של המאכלים שבישלו האימהות והסבתות שלנו