הכשרה מקצועית

בוגרת קורס קונדיטוריה ארוך בגאיה ברטלה.
בוגרת קורס גיבון גבינות צאן בנשר.

מנהלת את המאפים של איריס, מעבירה סדנאות אפייה ובישול לילדים/נוער ומבוגרים.
מארגנת אירועים וימי גיבוש לוועדי עובדים, מארגנת ימי הולדת ואירועים לפי דרישה.

השתתפה בפרויקט נשים יוצרות – בית פתוח של עיריית ר"ג , בפרויקט זה שיווקה את המאפים, גבינות, כבושים, ריבות ושאר התוצרת שלה לקהל הפתוח.
כתבה על פועלה התפרסם במגזין טבע עדן מרקט , גיליון מס' 20 – אוגוסט 2011: