תמונת קולאז 50

אודות

סדנאות אפייה ייחודיות - כל אחד יכול

איריס צמח, מנתחת מערכות ומנהלת בית תוכנה ב- 20 שנה האחרונות.
אם ל-3 ילדים וחובבת בישול ואפייה.
איריס , בוגרת קורס קונדיטוריה מקצועי , ובעלת ניסיון רב בהדרכה
לקחה על עצמה את האתגר להעביר סדנאות אפייה ובישול , בעיקר בתחום המזון הבריא.
זאת על מנת ללמד הרגלי אכילה נכונים, צריכה של מזון בריאותי במקום אוכל מתועש .
איריס מלמדת איך בזמן קצר ניתן להכין ארוחות מזינות עם חומרים שהגוף ישמח לקבל.
התוצאות: הפחתה במשקל, יותר אנרגיה וריכוז, הרגשה טובה, ופחות עייפות.
איריס מעבירה מסר במיוחד למי , שניזונים מארוחות מוכנות ( מתועש )מהירות במיקרוגל,
תוך רבע שעה תוכלו לאכול, ארוחה שכוללת את כל מרכיבי המזון החיוניים, בתוספת קינוח.
איריס שמגדלת 3 ילדים מספרת שבתקופות שהילדים שלה אכלו אוכל מתועש , המחלות חגגו , דלקות גרון ואזניים באו לעיתים תכופות, בעיקר מחלות החורף, והוירוסים בקיץ.
מעבר לאוכל מבושל ביתי, העלה באופן משמעותי את החסינות שלהם למחלות, וגם אם הם נדבקים
הם מבריאים הרבה יותר מהר.
בעשור האחרון, אוכל מתועש לא נכנס לבית, אנחנו מכינים הכל לבד אפילו מוצרי גבינה מחלב צאן.לחמים ולחמניות מקמח מלא, את גרעיני החיטה אנחנו מנביטים, ואנחנו אוכלים גם מתוק בריא
גרנולה, ריבות מפירות טריים, עוגות ועוגיות מקוואקר וטחינה, עוגת גזר
בלחמים , אני מכניסה קינואה וביתי הקטנה שלא הייתה מוכנה לטעום קינואה , אוכלת עכשיו בהתלהבות.
לגבי גבינות, אנחנו קונים חלב צאן טרי ממחלבות ומכינים יוגורטים, לבנה ,גבינה צפתית וגבינת פטה כבשים .
וארוחות צהריים כוללות רק דגנים מלאים, מרקים עתירי ירקות ,שורשים, קטניות ועשבי תיבול.
בכל ארוחה משולבים ירקות טריים, והילדים הולכים לבית ספר עם כריכי בריאות מלחמניות ביתיות וממרחים ביתיים וטריים מעוטרים בירקות טריים.
אנחנו מזמינים אתכם, לסדנת אפייה יחודית , להתנסות בהכנת לחמניות ולחמים
ממרחים, פיצות, עוגות ועוגיות, במטבח של איריס, בקבוצות קטנות עם יחס אישי,
וברמה של קונדיטוריה מקצועית.